Kurzy
Vše o studiu
Poradna
Nutriční test
Absolventi
Kontakty
Katalog potravin
Kořenová
Mrkev čerstvá
Petržel kořenová čerstvá
Ředkvička čerstvá
Celer bulva čerstvá
Brambor raný
Červená řepa čerstvá
Batáty neloupané
Zázvor čerstvý
Pastinák čerstvý
Černý kořen
Maniok hlíza
Křen čerstvý
Topinambur čerstvý
Tuřín čerstvý
Taro čerstvé
Brambor zimní
Ředkev bílá čerstvá
Ředkev černá čerstvá
Fenykl hlíza
Vodnice čerstvá
Cukrová řepa čerstvá
Wasabie japonská kořen
Čekanka kořen
Tygří ořech
Baby karotka
Galgán kořen čerstvý
Brambor fialový
Jakon hlíza
Lotosový kořen čerstvý
Lopuchový kořen čerstvý
Šťáva z hlízy fenyklu
Kurkuma kořen čerstvý
Topinambur sušený
Wasabie japonská kořen sušený
Brambor raný loupaný
Brambor zimní loupaný
Brambor fialový loupaný
Čekanka kořen sušený
Mrkev fialová čerstvá
Mrkev žlutá čerstvá
Žlutá řepa čerstvá
Růžová řepa čerstvá
Batátové pyré
Bramborové pyré
Pyré z bramboru fialového
Celerové pyré
Křenové pyré
Mrkvové pyré
Pyré z pastináku
Pyré z petržele
Pyré z červené řepy
Pyré ze žluté řepy
Pyré z růžové řepy
Tuřínové pyré
Batáty neloupané vařené
Batáty loupané
Batáty loupané vařené
Brambor raný vařený
Brambor raný loupaný vařený
Brambor zimní vařený
Brambor zimní loupaný vařený
Brambor fialový vařený
Brambor fialový loupaný vařený
Čekanka kořen vařený
Pyré z kořene čekanky
Celer bulva vařená
Černý kořen vařený
Jakon hlíza vařená
Jakon hlíza loupaná
Jakon hlíza loupaná vařená
Pyré z jakonu
Tortilla bramborová
Pampeliška kořen
Pampeliška kořen vařený
Pyré z kořene pampelišky
Pampeliška kořen sušený