Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Brambor raný vařený

Kategorie: Zelenina / Kořenová

Brambor raný vařený

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

112 kcal

Energie kJ

467 kJ

Bílkoviny

3.3 g

Sacharidy

22 g

Tuky

0.1 g

Vláknina

2.4 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (3.3 g) Sacharidy (22 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (2.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.4 %) Sacharidy (82.5 %) Tuky (0.8 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.