Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Brambor raný loupaný

Kategorie: Zelenina / Kořenová

Brambor raný loupaný

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

101 kcal

Energie kJ

422 kJ

Bílkoviny

3 g

Sacharidy

20 g

Tuky

0.1 g

Vláknina

1.8 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (3 g) Sacharidy (20 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.5 %) Sacharidy (83.1 %) Tuky (0.9 %) Vláknina (3.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.