Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Brambor fialový loupaný vařený

Kategorie: Zelenina / Kořenová

Brambor fialový loupaný vařený

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

89 kcal

Energie kJ

369 kJ

Bílkoviny

2 g

Sacharidy

18 g

Tuky

0.1 g

Vláknina

1.8 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (2 g) Sacharidy (18 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.5 %) Sacharidy (85.4 %) Tuky (1 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.