Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki na sladko

Adzuki na sladko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A9 - Celer, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Fazole namočíme do vody na 8-10 hodin.
2
Poté je vložímedo hrnce s nesolenou vodou s celou mrkví, petrželí a celerem.
3
Přidáme papriku, majoránku, balsamikový ocet a sójovou omáčku.
4
Vaříme pod pokličkou přibližně 30 minut.
5
Pak z hrnce vyndáme uvařenou zeleninu a s menším množstvím vody ji rozmixujeme na kaši.
6
Vše vmícháme zpátky do stále vařících fazolí.
7
Směs za stálého míchání dusíme 3 minuty.
8
Podáváme s listovým salátem, paprikou a klíčenými fazolemi mungo.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

433
kcal

1811
kJ

Makroživiny

01734526986 23.43 g71.25 g2.11 g17.61 g B S T Vl
Bílkoviny:23.43 g
Sacharidy:71.25 g
Tuky:2.11 g
Vláknina:17.61 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
18.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.43 g) Sacharidy (71.25 g) Tuky (2.11 g) Vláknina (17.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.8 %) Sacharidy (66.2 %) Tuky (4.2 %) Vláknina (7.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.