Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tatarák z tuňáka s avokádem a bagetkou

Tatarák z tuňáka s avokádem a bagetkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam, A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Avokádo oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na malé kostičky.
2
Přidáme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu a vše promícháme.
3
Oloupeme cibuli a také ji nakrájíme na malé kousky.
4
Čerstvého tuňáka nakrájíme na malé kostičky, přidáme cibulku, sezamový olej, zázvor, sójovou a rybí omáčku, chilli, koriandr a šťávu z citronu.
5
K rybě přidáme cibulku, sezamový olej, zázvor, sójovou a rybí omáčku, chilli, koriandr a šťávu z citronu, a důkladně promícháme.
6
Jako základ na talíři položíme avokádo, na které umístíme tuňáka.
7
Dozdobíme klíčky řeřichy.
8
Podáváme s opečenou bagetkou, kterou pokapeme olivovým olejem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

767
kcal

3210
kJ

Makroživiny

01121324253 44.42 g42.1 g43.53 g14.72 g B S T Vl
Bílkoviny:44.42 g
Sacharidy:42.1 g
Tuky:43.53 g
Vláknina:14.72 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
11
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.35
kcal

cholesterol
78
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (44.42 g) Sacharidy (42.1 g) Tuky (43.53 g) Vláknina (14.72 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.7 %) Sacharidy (22.5 %) Tuky (50 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.