Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Proteinová bageta

Proteinová bageta

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A3 - Vejce, A9 - Celer

Postup přípravy:

1
Směs zavařené zeleniny ohřejeme na pánvi.
2
Na pánev s olejem vložíme na plátky nakrájené a v sójové omáčce namočené tofu.
3
Restujeme z každé strany po 2 minutách.
4
Ve vodě vaříme vejce 10 minut.
5
Očistíme a nakrájíme okurku.
6
Bagetu podélně rozkrojíme a malou lžičkou vydlabeme spodní část.
7
Postupně vrstvíme zeleninu, tofu, okurky a vejce.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

551
kcal

2305
kJ

Makroživiny

01632476379 25.56 g66.22 g17.62 g12.61 g B S T Vl
Bílkoviny:25.56 g
Sacharidy:66.22 g
Tuky:17.62 g
Vláknina:12.61 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
19.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.68
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.56 g) Sacharidy (66.22 g) Tuky (17.62 g) Vláknina (12.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.8 %) Sacharidy (48.8 %) Tuky (28 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.