Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Rajče červené čerstvé

Kategorie: Zelenina / Plodová

Rajče červené čerstvé

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

34 kcal

Energie kJ

142 kJ

Bílkoviny

0.9 g

Sacharidy

6 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

1.6 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (0.9 g) Sacharidy (6 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (1.6 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.1 %) Sacharidy (74.1 %) Tuky (5.3 %) Vláknina (9.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.