Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovocný talíř se sýrem

Ovocný talíř se sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Ovoce omyjeme a nakrájíme na kousky.
2
Společně se salátem a sýrem cottage servírujeme na talíř.
3
Jako přílohu můžeme použít kváskový chléb.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

320
kcal

1341
kJ

Makroživiny

0919283847 16.51 g39.43 g8.56 g9.83 g B S T Vl
Bílkoviny:16.51 g
Sacharidy:39.43 g
Tuky:8.56 g
Vláknina:9.83 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
13.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
73.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.51 g) Sacharidy (39.43 g) Tuky (8.56 g) Vláknina (9.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.9 %) Sacharidy (49.9 %) Tuky (23.3 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.