Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mrkvový krém se zázvorem

Mrkvový krém se zázvorem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A9 - Celer

Postup přípravy:

1
Kešu se sušenými rajčaty namočíme na několik minut do vody.
2
Nakrájíme mrkev s celerem.
3
Společně s kešu, rajčaty a menším množstvím vody rozmixujeme.
4
Nakonec přidáme kousky zázvoru s čerstvě lisovanou pomerančovou šťávou, kari, sladkou paprikou a oregánem.
5
Směs rozmixujeme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

152
kcal

635
kJ

Makroživiny

059141823 3.94 g19.13 g5.39 g5.46 g B S T Vl
Bílkoviny:3.94 g
Sacharidy:19.13 g
Tuky:5.39 g
Vláknina:5.46 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
5.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.24
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.94 g) Sacharidy (19.13 g) Tuky (5.39 g) Vláknina (5.46 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.6 %) Sacharidy (51.3 %) Tuky (31.1 %) Vláknina (7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.