Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki a la mexiko

Adzuki a la mexiko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Adzuki namočíme přibližně na 8 - 10 hodin do vody.
2
V průběhu namáčení je vhodné luštěninu proplachovat pod tekoucí vodou.
3
Fazole vaříme na mírné teplotě přibližně 40 minut.
4
Mezitím na jemno nakrájíme cibuli a česnek
5
Zeleninu pomalu dusíme na pánvi s olejem .
6
V průběhu přimícháme sladkou papriku, kari koření, bazalku a rozdrcené chilli papričky.
7
Po 3 minutách přidáme fazole i s vodou.
8
Dusíme dalších 5 minut.
9
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

582
kcal

2435
kJ

Makroživiny

020406080100 26.94 g83.15 g11.79 g17.81 g B S T Vl
Bílkoviny:26.94 g
Sacharidy:83.15 g
Tuky:11.79 g
Vláknina:17.81 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
23.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.41
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (26.94 g) Sacharidy (83.15 g) Tuky (11.79 g) Vláknina (17.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.7 %) Sacharidy (57.7 %) Tuky (17.6 %) Vláknina (6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.