Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Seitan na kari

Seitan na kari

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Uvaříme ji v nesolené vodě.
3
Na pánvi s olejem orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli s česnekem.
4
Přidáme kari a za stálého míchání krátce restujeme.
5
Podlijeme trochou vody.
6
Přivedeme k varu a přidáme nakrájené papriky.
7
Dusíme pod poklicí 3 minuty.
8
Poté přidáme na kostky nakrájený seitan a hrášek.
9
Zaprášíme pohankovou moukou a promícháme.
10
Po minutě varu zjemníme menším množstvím kokosového mléka.
11
Ochutíme sójovou omáčkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

951
kcal

3980
kJ

Makroživiny

0306090120150 41.15 g122.3 g30.79 g10.15 g B S T Vl
Bílkoviny:41.15 g
Sacharidy:122.3 g
Tuky:30.79 g
Vláknina:10.15 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
38
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.77
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (41.15 g) Sacharidy (122.3 g) Tuky (30.79 g) Vláknina (10.15 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.5 %) Sacharidy (52.1 %) Tuky (28.3 %) Vláknina (2.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.