Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Řapíkatá polévka s vůní Indie

Řapíkatá polévka s vůní Indie

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
V hrnci s olejem orestujeme nakrájenou cibuli, pórek, mrkev a řapíkatý celer.
2
Poté přidáme stroužky nakrájeného česneku, sůl, pepř, kmín a kari koření.
3
Po chvilce míchání a restování přilijeme do hrnce vodu.
4
Přidáme na kousky nakrájený brambor.
5
Směs vaříme 15 minut.
6
Poté vše dohladka rozmixujeme.
7
Nakonec do polévky vsypeme naklíčenou cizrnu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

183
kcal

766
kJ

Makroživiny

0510162126 4.5 g21.9 g6.06 g11.43 g B S T Vl
Bílkoviny:4.5 g
Sacharidy:21.9 g
Tuky:6.06 g
Vláknina:11.43 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
6.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.28
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.5 g) Sacharidy (21.9 g) Tuky (6.06 g) Vláknina (11.43 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10 %) Sacharidy (48.7 %) Tuky (29.1 %) Vláknina (12.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.