Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kešu pomazánka

Kešu pomazánka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Kešu namočíme přibližně na 30 minut do vody.
2
Petržel očistíme a nastrouháme.
3
Společně s česnekem, tymiánem, limetkovou šťávou a kešu vložíme do mixéru.
4
Přidáme vodu a důkladně rozmixujeme na kaši.
5
Podáváme na listovém salátu s cherry rajčátky, řapíkatým celerem a pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

487
kcal

2036
kJ

Makroživiny

01021314252 14.91 g43.1 g24.79 g15.72 g B S T Vl
Bílkoviny:14.91 g
Sacharidy:43.1 g
Tuky:24.79 g
Vláknina:15.72 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
13
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.55
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.91 g) Sacharidy (43.1 g) Tuky (24.79 g) Vláknina (15.72 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.5 %) Sacharidy (36.2 %) Tuky (44.9 %) Vláknina (6.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.