Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bramborová placka s fazolovým salátem

Bramborová placka s fazolovým salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s utřeným česnekem, moukou, vejcem, solí a majoránkou.
2
Na pánvi rozehřejeme olej a smažíme na něm bramboráky do křupava.
3
Na výpeku pak prohřejeme fazole, kukuřici a nakrájenou okurku.
4
Fazolovou směs dozdobíme bazalkou a přidáme k bramboráku.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

842
kcal

3524
kJ

Makroživiny

0306090120150 33.8 g122.3 g19.83 g19.76 g B S T Vl
Bílkoviny:33.8 g
Sacharidy:122.3 g
Tuky:19.83 g
Vláknina:19.76 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
45.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.65
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (33.8 g) Sacharidy (122.3 g) Tuky (19.83 g) Vláknina (19.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.2 %) Sacharidy (58.7 %) Tuky (20.5 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.