Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Baby špenát se sýrem a avokádovým dipem

Baby špenát se sýrem a avokádovým dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava dipu: Oloupané avokádo rozmixujeme s citrónovou šťávou a česnekem.
2
Baby špenát a rajčátka omyjeme a nakrájíme.
3
Ananas oloupeme a taktéž nakrájíme na kostičky.
4
Špenát s rajčaty a ananasem smícháme v misce a dochutíme nakrájeným tvrdým sýrem a olivovým olejem.
5
Pokrm dozdobíme avokádovým dipem a chia semínky.
6
Jako přílohu podáváme opečený toastový chléb.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

530
kcal

2218
kJ

Makroživiny

0817253442 16.96 g35.35 g32.12 g15.88 g B S T Vl
Bílkoviny:16.96 g
Sacharidy:35.35 g
Tuky:32.12 g
Vláknina:15.88 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
11.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.53
kcal

cholesterol
17
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.96 g) Sacharidy (35.35 g) Tuky (32.12 g) Vláknina (15.88 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.1 %) Sacharidy (27.4 %) Tuky (53.6 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.