Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zelný salát s restovaným lilkem

Zelný salát s restovaným lilkem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Lilek nakrájíme na kousky.
2
Osolíme a necháme pár minut takzvaně „vypotit“.
3
Nakrouháme červené zelí a promícháme s lístky rukoly.
4
Marinovaný tempeh nakrájíme na kousky.
5
Zálivku vytvoříme smícháním oleje s balsamikovým octem, prolisovaným česnekem a solí s pepřem.
6
Na pánvi s olej orestujeme na kousky nakrájený lilek.
7
Jakmile lilek změkne, přidáme tempeh.
8
Směs ochutíme solí a pepřem.
9
V misce salát přelijeme zálivkou.
10
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

531
kcal

2220
kJ

Makroživiny

01122334455 23.76 g45.51 g23.86 g19.38 g B S T Vl
Bílkoviny:23.76 g
Sacharidy:45.51 g
Tuky:23.86 g
Vláknina:19.38 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
11.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.76 g) Sacharidy (45.51 g) Tuky (23.86 g) Vláknina (19.38 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.3 %) Sacharidy (35 %) Tuky (39.5 %) Vláknina (7.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.