Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňák v sezamové krustě se salátem

Tuňák v sezamové krustě se salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Příprava tuňáka: Tuňáka osolíme a obalíme v sezamu.
2
Na pánvi s rozpáleným olejem krátce orestujeme z obou stran.
3
Nakrájíme na plátky a přemístíme na talíř.
4
Příprava salátu: Zeleninu omyjeme a nakrájíme.
5
Promícháme s lněným olejem a balsamikem.
6
Podáváme zdobené sezamem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

371
kcal

1550
kJ

Makroživiny

0714222936 29.8 g7.05 g24.35 g2 g B S T Vl
Bílkoviny:29.8 g
Sacharidy:7.05 g
Tuky:24.35 g
Vláknina:2 g

Glykémie

index
13
kcal

nálož
1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.01
kcal

cholesterol
50
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.8 g) Sacharidy (7.05 g) Tuky (24.35 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (33 %) Sacharidy (7.8 %) Tuky (58.1 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.