Treska filet
150 g
Rajče červené čerstvé
150 g
Cibule čerstvá
20 g
Česnek čerstvý
2 g
Olivy černé nakládané v oleji
5 g
Olej olivový
5 ml
Polenta
60 g
Rajče červené sušené
20 g
Rajčata cherry
40 g
Rukola čerstvá
10 g
Sůl himalájská
1 g
Pepř barevný
0.2 g
Rozmarýn sušený
0.5 g
Tymián sušený
0.5 g
Bazalka čerstvá
3 g
Pesto bazalkové
10 g
A4 - Ryby, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
579
kcal
2421
kJ
index
30
kcal
nálož
21.9
kJ
sůl
2.09
kcal
cholesterol
90
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.