Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tempeh se salátem

Tempeh se salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Nakrájíme ředkvičky, rajčátka, papriku a topinambur.
2
Vložíme je do misky se salátem.
3
Přidáme naložené olivy.
4
Zakápneme balsamikovým octem a ochutíme olejem.
5
Přidáme nakrájený tempeh.
6
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

523
kcal

2186
kJ

Makroživiny

01224354759 23.85 g49.26 g21.19 g19.7 g B S T Vl
Bílkoviny:23.85 g
Sacharidy:49.26 g
Tuky:21.19 g
Vláknina:19.7 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
12.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.21
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.85 g) Sacharidy (49.26 g) Tuky (21.19 g) Vláknina (19.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.6 %) Sacharidy (38.4 %) Tuky (35.6 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.