Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Spalující krevety na thajský způsob

Spalující krevety na thajský způsob

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A4 - Ryby, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodu.
2
V hrnci s mírně osolenou vodou vaříme do měkka.
3
Příprava krevet: Nejprve vytvoříme marinádu smícháním rybí a sójové omáčky, šťávy z limetky, nasekané petrželky, chilli papričky a česneku.
4
Do marinády naložíme omyté krevety.
5
Marinujeme 30 minut.
6
Mezitím na pánvi rozpálíme část oleje.
7
Přidáme nadrobno nakrájený zázvor, cibulku, papriku a mungo výhonky.
8
Vše společně krátce orestujeme.
9
Po 5 minutách přesuneme směs z pánve do mísy a ještě na chvíli ji uchováme v teple.
10
Na pánvi rozpálíme kokosového oleje a přidáme krevety bez marinády.
11
Minutu restujeme.
12
Poté přilijeme marinádu a přidáme restovanou zeleninu.
13
Dochutíme limetkovou šťávou a celou směs promícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

575
kcal

2405
kJ

Makroživiny

01837557492 32.63 g76.53 g13.78 g7.11 g B S T Vl
Bílkoviny:32.63 g
Sacharidy:76.53 g
Tuky:13.78 g
Vláknina:7.11 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
19.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.82
kcal

cholesterol
160
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.63 g) Sacharidy (76.53 g) Tuky (13.78 g) Vláknina (7.11 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.9 %) Sacharidy (53.8 %) Tuky (20.9 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.