Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Seitan se zapékaným bramborem

Seitan se zapékaným bramborem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory omyjeme a rozkrojíme napůl.
2
Osolíme a opepříme.
3
Vložíme na rozpálenou pánev s olejem.
4
Pod poklicí zapékáme 20 minut.
5
Příprava seitanu s tofu: Nakrájíme seitan i tofu na kostičky.
6
Ochutíme bazalkou a sójovou omáčkou.
7
Na pánvi s olejem směs orestujeme.
8
Příprava mražené zeleniny: Zeleninu na pánvi pod pokličkou dusíme s menším množstvím vody do změknutí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

640
kcal

2679
kJ

Makroživiny

02040597999 39.78 g82.86 g13.61 g13.58 g B S T Vl
Bílkoviny:39.78 g
Sacharidy:82.86 g
Tuky:13.61 g
Vláknina:13.58 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
27.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.28
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.78 g) Sacharidy (82.86 g) Tuky (13.61 g) Vláknina (13.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.1 %) Sacharidy (52.3 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.