Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Robi steak s batátovými plátky

Robi steak s batátovými plátky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava batátů: Batáty nakrájíme na tenké plátky a vložíme je do misky s olejem.
2
Osolíme a přidáme mletou papriku a kurkumu.
3
Suroviny v misce promícháme.
4
Poté batáty rozložíme na pečící papír a vložíme je do trouby předehřáté na 180 stupňů.
5
Pečeme 20 minut.
6
Příprava robi: Na pánvi s olejem z obou stran orestujeme plátek robi.
7
Ochutíme uzenou paprikou a pepřem.
8
Podáváme s čerstvou petrželkou a rajčátky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

361
kcal

1510
kJ

Makroživiny

0918273645 23.63 g37.43 g11.77 g5.39 g B S T Vl
Bílkoviny:23.63 g
Sacharidy:37.43 g
Tuky:11.77 g
Vláknina:5.39 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
15
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.09
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.63 g) Sacharidy (37.43 g) Tuky (11.77 g) Vláknina (5.39 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.6 %) Sacharidy (42.1 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.