Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Robi na houbách

Robi na houbách

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava robi: Cibuli a žampióny nakrájíme na kostky.
2
Na pánvi s olejem je krátce (5 minut) podusíme.
3
Poté přidáme robi nakrájené na kostičky.
4
Dusíme pod pokličkou dalších 5 minut.
5
Příprava brambor: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
6
Uvaříme do měkka v mírně osolené vodě.
7
Příprava omáčky: Ve vlažné vodě rozmícháme 2 čajové lžičky miso pasty.
8
Přisypeme trochu škrobu a rozmícháme.
9
Pánev s robi a houbami odstavíme a necháme trochu zchladnout.
10
Za průběžného míchání nalijeme rozmíchané miso.
11
Podáváme s tepelně neupravenou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

402
kcal

1680
kJ

Makroživiny

01224364860 28.57 g50.18 g7.62 g9.02 g B S T Vl
Bílkoviny:28.57 g
Sacharidy:50.18 g
Tuky:7.62 g
Vláknina:9.02 g

Glykémie

index
36
kcal

nálož
18.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.81
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.57 g) Sacharidy (50.18 g) Tuky (7.62 g) Vláknina (9.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.7 %) Sacharidy (50.4 %) Tuky (16.5 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.