Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restovaná hlíva na zeleninovém salátu

Restovaná hlíva na zeleninovém salátu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Vlašské ořechy vložíme na 30 minut do misky s vlažnou vodou.
2
Hlívu opláchneme pod tekoucí vodou.
3
Osolíme, přidáme sójovou omáčku a opepříme.
4
Na pánvi s olejem 2-3 minuty orestujeme z každé strany.
5
Rukolu, klíčené mungo a nakrájenou papriku a cherry rajčátka rozložíme na talíř.
6
Přidáme nastrouhanou očištěnou mrkev.
7
Dresink vyrobíme rozmixováním namočených ořechů s avokádem a několika kapkami sójové omáčky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

393
kcal

1643
kJ

Makroživiny

0714202734 11.02 g15.99 g28.25 g15.18 g B S T Vl
Bílkoviny:11.02 g
Sacharidy:15.99 g
Tuky:28.25 g
Vláknina:15.18 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.07
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.02 g) Sacharidy (15.99 g) Tuky (28.25 g) Vláknina (15.18 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.6 %) Sacharidy (16.8 %) Tuky (64 %) Vláknina (7.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.