Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pohankový salát

Pohankový salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V solené vodě uvaříme do měkka (přibližně 5 minut).
3
Listy salátu omyjeme a natrháme.
4
Nastrouháme mrkev a červenou řepu.
5
Salát zakápneme zálivkou, kterou připravíme smícháním octa, citronové šťávy a oleje.
6
Studený salát podáváme s teplou pohankou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

300
kcal

1253
kJ

Makroživiny

01123344657 8.49 g47.34 g6.33 g9.63 g B S T Vl
Bílkoviny:8.49 g
Sacharidy:47.34 g
Tuky:6.33 g
Vláknina:9.63 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
14.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.65
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.49 g) Sacharidy (47.34 g) Tuky (6.33 g) Vláknina (9.63 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.5 %) Sacharidy (63.9 %) Tuky (18.4 %) Vláknina (6.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.