Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečená pražma s bramborem

Pečená pražma s bramborem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Omytou a vykuchanou rybu nasolíme.
2
Vložíme do ní nakrájené stroužky česneku a plátky citronu.
3
Na pánvi s olejem pečeme bez poklice 7 minut z každé strany.
4
Příprava brambor: Brambory oloupeme a nakrájíme na půlky.
5
Cuketu nakrájíme na kolečka a cibuli na kousky.
6
Brambory se zeleninou vložíme do pekáče a zakápneme olejem.
7
V troubě pečeme 4 minut při 180 °C.
8
Podáváme s rajčetem a ozdobené čerstvě nasekaným koprem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

673
kcal

2818
kJ

Makroživiny

01225375062 51.91 g43.66 g30.7 g7.43 g B S T Vl
Bílkoviny:51.91 g
Sacharidy:43.66 g
Tuky:30.7 g
Vláknina:7.43 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
12.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3
kcal

cholesterol
125
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (51.91 g) Sacharidy (43.66 g) Tuky (30.7 g) Vláknina (7.43 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (31.4 %) Sacharidy (26.4 %) Tuky (40 %) Vláknina (2.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.