Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jarní zeleninová polévka

Jarní zeleninová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2
V hrnci s vodou, bujónem a solí přivedeme k varu.
3
Přidáme nakrájenou mrkev.
4
Přibližně 5 minut před koncem vaření vložíme očištěné a nakrájené ředkvičky a kedluben.
5
Příprava jíšky: Do mixéru s dvěma decilitry vlažné vody dáme brokolici a důkladně rozmixujeme na kaši.
6
Přidáme mouku a miso pastu a celou směs krátce promixujeme.
7
Polévku odstavíme z plotny a vmícháme jíšku.
8
Necháme pár minut odstát.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

110
kcal

461
kJ

Makroživiny

0510141924 3.71 g19.89 g0.84 g4.12 g B S T Vl
Bílkoviny:3.71 g
Sacharidy:19.89 g
Tuky:0.84 g
Vláknina:4.12 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
6.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.71 g) Sacharidy (19.89 g) Tuky (0.84 g) Vláknina (4.12 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.6 %) Sacharidy (72.6 %) Tuky (6.6 %) Vláknina (7.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.