Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jablečné muffiny

Jablečné muffiny

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Jablka omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
2
Do mísy nasypeme mouku, vločky a psyllium.
3
Směs obohatíme o mandlové mléko, vejce, nasekané ořechy a rozinky.
4
Osladíme medem, ochutíme skořicí a promícháme.
5
Do těsta přidáme kypřící prášek, nakrájená jablka a promícháme.
6
Těstem naplníme papírové košíčky.
7
Vložíme do trouby a pečeme na 180°C 25 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

228
kcal

955
kJ

Makroživiny

0817253442 5.7 g34.87 g6.06 g5.71 g B S T Vl
Bílkoviny:5.7 g
Sacharidy:34.87 g
Tuky:6.06 g
Vláknina:5.71 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
14.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
25.9
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.7 g) Sacharidy (34.87 g) Tuky (6.06 g) Vláknina (5.71 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.1 %) Sacharidy (61.9 %) Tuky (23.2 %) Vláknina (4.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.