Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hrachové sušenky

Hrachové sušenky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Hrášek rozmixujeme na kaši.
2
Poté pomeleme lněná i dýňová semínka.
3
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno.
4
Do směsi přidáme sůl a připravené koření.
5
Důkladně promícháme.
6
Vytvarujeme malé bochníčky, které na dřevěném podnose vystavíme na sluníčko.
7
Necháme důkladně vysušit (na přímém slunci několik desítek minut).

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

274
kcal

1146
kJ

Makroživiny

0510141924 13.72 g20.38 g12.89 g10.76 g B S T Vl
Bílkoviny:13.72 g
Sacharidy:20.38 g
Tuky:12.89 g
Vláknina:10.76 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
4.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.06
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.72 g) Sacharidy (20.38 g) Tuky (12.89 g) Vláknina (10.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.5 %) Sacharidy (30.4 %) Tuky (41.4 %) Vláknina (7.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.