Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fish and chips I.

Fish and chips I.

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava hranolek: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme tenké hranolky.
2
Vložíme do pánve s menším množstvím oleje.
3
Pečeme při nízké teplotě pod pokličkou zhruba 25 minut.
4
Příprava salátu: Okurku, ředkvičky a rajčata nakrájíme na menší kousky.
5
Přesuneme je do misky a přidáme kukuřici.
6
Zeleninovou směs zakápneme olejem a citrónovou šťávou.
7
Ochutíme salátovým kořením a důkladně promícháme.
8
Příprava ryby: Filet ze sumečka omyjeme pod tekoucí vodou.
9
Osušíme, osolíme a opepříme.
10
Poté jej z obou stran krátce orestujeme na pánvi s olejem.
11
Podáváme s nakrájenou zeleninou a ozdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

486
kcal

2033
kJ

Makroživiny

01020293949 33.26 g40.44 g19.75 g6.66 g B S T Vl
Bílkoviny:33.26 g
Sacharidy:40.44 g
Tuky:19.75 g
Vláknina:6.66 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
11
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.26
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (33.26 g) Sacharidy (40.44 g) Tuky (19.75 g) Vláknina (6.66 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.9 %) Sacharidy (33.9 %) Tuky (35.6 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.