Hřib čerstvý
150 g
Cibule čerstvá
50 g
Česnek čerstvý
8 g
Olej olivový
10 ml
Sůl černá lávová
1.5 g
Pepř barevný
0.2 g
Sójová omáčka Tamari
5 ml
Vejce slepičí
50 g
Rajče červené čerstvé
50 g
Pohanka loupaná
80 g
Petržel nať čerstvá
5 g
A6 -Sója, A3 - Vejce
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.
591
kcal
2472
kJ
index
27
kcal
nálož
20.5
kJ
sůl
2.35
kcal
cholesterol
185
kJ