Petr Pleschinger
Filozofie Makrobiotiky je postavena na velmi jednoduchých principech, které skvěle fungují. Bohužel její dodržování v našich podmínkách nepřináší stejné úspěchy, jako je tomu u asijských populací...
Součástí kurzu jsou textové lekce, cvičné testy a videokomentáře autora a lektora kurzu Martina Jelínka k vybraným tématům.
Studenti mají přístup k on-line poradně, ve které lektor průběžně odpovídá na všechny dotazy.
Kurz je zakončen testem, na základě kterého účastníci obdrží certifikát.
V průběhu celého kurzu mají studenti možnost „prakticky“ prohlubovat celou teorii na elektronické hře ZOF, kde na základě jednotlivých studijních témat vytváří různé formy stravovacích režimů.
Studium není časově náročné, běžně jej zvládnete při běžném denním režimu. Hlavní důraz je kladen na pochopení principů makrobiotiky a její aplikace do reálného života pomocí výukové aplikace ZOF.
Filozofie Makrobiotiky je postavena na velmi jednoduchých principech, které skvěle fungují. Bohužel její dodržování v našich podmínkách nepřináší stejné úspěchy, jako je tomu u asijských populací, kde vznikla. Přitom stačí několik málo úprav, které z makrobiotiky udělají výživový směr, který povede k rovnováze těla i mysli člověka v našich končinách.
Makrobiotika v české kuchyni
Jedno přísloví praví „V jednoduchosti je krása“. A skvěle se hodí právě k makrobiotice, jejíž principy jsou skutečně jednoduché a všeobecně platné. Dodržovat je v praxi ale nebývá snadné. Přináší úskalí v podobě faktu, že tato filozofie vznikla v Japonsku a její principy vychází ze způsobu myšlení a vnímání světa typického právě pro asijskou populaci.
Základní pravidla makrobiotiky jsou jasná a transparentní, postavená na logických argumentech. Její propagátoři tvrdí, že tento filozoficko-výživový směr, jehož hlavním cílem je rovnováha, je mimo jiné i cestou k prevenci a léčbě většiny chorob, které nás trápí.
Důvodů je hned několik:
Naučíme vás vytvářet praktické jídelníčky — vždy v rámci aktuálně probíraných témat v kurzu.
Každý člověk, který má snahu se ve svém vzdělání posunout dál, má nastaveno vnímání náročnosti na jinou úroveň... Více
Protože je stále větší zájem o on-line způsob studia, který nabízí určitou formu svobody, snažíme se našim studentům... Více
Občas trocha sebereflexe neuškodí. Vážím si snahy každého studenta získávat nové znalosti, už jenom proto je potřeba zaujmout... Více
Většina lidí, kteří se přihlásí do jakéhokoli kurzu, má tendenci se něco nového naučit. Mají svá očekávání, provázená... Více
Typ kurzu:
On-line kurz
Lektor:
Trvání:
35 dnů
Termín:
Našimi kurzy prošla řada studentů z celého světa. Přečtěte si ohlasy některých z nich.
Petr Pleschinger
Myslím si, že po absolvování tohoto kurzu nelze nezměnit názor na to, co člověk obvykle jí. Každodenní zahlcování reklamou značně pokřivuje názor na to, co je pro člověka prospěšné. Fungují...
Martin Jungmann
Když jsem se rozhodoval, který z kurzů si pro začátky své poradenské činnosti zvolím, velkou roli u mě hrála forma a rozsah kurzu. Hledal jsem kurz, který bych mohl studovat...
Petra Kramářová, DiS.
Když jsem se rozmýšlela, kde si udělám kurz výživového poradenství, narazila jsem na internetu na reference a hned bylo rozhodnuto!! :-) Jako maminka na mateřské jsem uvítala i možnost on-line...
Pavel Škůrek
Bylo potěšením s Vámi spolupracovat. V dnešní době mě nejvíc zaujal právě Váš holistický přístup a z mého pohledu zdravý pohled na aktuální situaci stravování v populaci. Velice se mi...
Nestíháte tento termín? Pošleme Vám upozornění na nový.
Chci upozornitPřihláška do kurzu