Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Žampionová polévka

Žampionová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Žampiony a brambory nakrájíme na středně velké kousky.
2
V hrnci s vodou je vaříme s bujónem 15 minut.
3
V menším hrnci s krátce ve vodě povaříme zeleninu.
4
Poté směs rozmixujeme.
5
Kaši vmícháme do polévky.
6
Podáváme ozdobené nakrájenou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

126
kcal

528
kJ

Makroživiny

0511162227 4.39 g22.42 g1.11 g4.45 g B S T Vl
Bílkoviny:4.39 g
Sacharidy:22.42 g
Tuky:1.11 g
Vláknina:4.45 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.97
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.39 g) Sacharidy (22.42 g) Tuky (1.11 g) Vláknina (4.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14 %) Sacharidy (71.5 %) Tuky (7.7 %) Vláknina (6.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.