Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Thajská pikantní polévka s mořskými plody a těstovinami

Thajská pikantní polévka s mořskými plody a těstovinami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Čerstvé slávky očistíme a vaříme v hrnci s vodou, dokud se neotevřou (neotevřené mušle vyhodíme).
2
Sépii a krevety ochutíme pálivou paprikou a zprudka je orestujeme na pánvi s kokosovým olejem.
3
V hrnci s vodou uvaříme rýžové těstoviny.
4
Do hrnce nalijeme vodu a kokosové mléko a přivedeme k varu.
5
Přidáme mořské plody, těstoviny, chilli papričku, sůl a polévku pár vteřin povaříme.
6
Podáváme s čerstvým koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

374
kcal

1566
kJ

Makroživiny

0713202633 13.93 g16.42 g27.9 g0.85 g B S T Vl
Bílkoviny:13.93 g
Sacharidy:16.42 g
Tuky:27.9 g
Vláknina:0.85 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
2.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.17
kcal

cholesterol
136
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.93 g) Sacharidy (16.42 g) Tuky (27.9 g) Vláknina (0.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.3 %) Sacharidy (18.1 %) Tuky (66.1 %) Vláknina (0.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.