Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Proteinová palačinka

Proteinová palačinka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Vejce rozšleháme v makovém mléce a vodě.
2
V této směsi rozmícháme pohankovou mouku.
3
Získané řídké těsto necháme několik minut odstát.
4
Poté v množství cca 1 dcl nalijeme (naběračkou) na rozpálenou pánev bez tuku.
5
Palačinky pečeme přibližně tři minuty z každé strany.
6
Mezitím nakrájíme hrušku na plátky.
7
Palačinky na talíři doplníme o hrušku a dosladíme sirupem.
8
Podáváme ochucené strouhanou čokoládou a mandlemi.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

503
kcal

2103
kJ

Makroživiny

01427415468 13.76 g57.05 g22.24 g9.58 g B S T Vl
Bílkoviny:13.76 g
Sacharidy:57.05 g
Tuky:22.24 g
Vláknina:9.58 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
21.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
92.95
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.76 g) Sacharidy (57.05 g) Tuky (22.24 g) Vláknina (9.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.2 %) Sacharidy (46.3 %) Tuky (38.8 %) Vláknina (3.7 %)