Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pomazánka z mungo

Pomazánka z mungo

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Fazole namočíme do vody na 8-10 hodin.
2
Poté je propláchneme v čisté vodě.
3
Vložíme do hrnce s osolenou vodou.
4
Přidáme nakrájenou brokolici.
5
Vaříme pod poklicí 40 minut.
6
Poté přidáme sójovou omáčku a olej.
7
Vše rozmixujeme na kaši.
8
Pomazánku podáváme teplou s pečivem a syrovou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

573
kcal

2397
kJ

Makroživiny

01937567493 25.53 g77.36 g12.78 g23.21 g B S T Vl
Bílkoviny:25.53 g
Sacharidy:77.36 g
Tuky:12.78 g
Vláknina:23.21 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
20.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.53 g) Sacharidy (77.36 g) Tuky (12.78 g) Vláknina (23.21 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18 %) Sacharidy (54.7 %) Tuky (19.4 %) Vláknina (7.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.