Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Polévka z červené řepy s ředkvičkami

Polévka z červené řepy s ředkvičkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
2
V hrnci s olejem cibuli s česnekem zpěníme.
3
Přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou červenou řepu.
4
Zalijeme vroucí vodou.
5
Přidáme bujón.
6
Po 20 minutách vaření odstavíme hrnec ze sporáku.
7
Osolíme, opepříme a dohladka rozmixujeme.
8
Vejce uvaříme ve vodě natvrdo (12 minut).
9
Polévku ozdobíme vejcem, rukolou a na plátky nakrájenými ředkvičkami a jogurtem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

175
kcal

731
kJ

Makroživiny

047111418 6.82 g14.91 g8.97 g3.52 g B S T Vl
Bílkoviny:6.82 g
Sacharidy:14.91 g
Tuky:8.97 g
Vláknina:3.52 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
5.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.65
kcal

cholesterol
78
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.82 g) Sacharidy (14.91 g) Tuky (8.97 g) Vláknina (3.52 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16 %) Sacharidy (34.9 %) Tuky (45.2 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.