Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Omeleta s rukolou a ovčím sýrem

Omeleta s rukolou a ovčím sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Do misky rozklepneme vejce, přidáme bílky a rozšleháme.
2
Ovčí sýr nakrájíme na drobné kousky.
3
Vaječnou směs osolíme, opepříme a vmícháme do ní část nakrájeného sýra.
4
Rozšlehaná vejce vlijeme na rozpálenou pánev s olejem a rozprostřeme je po pánvi.
5
Smažíme 2 minuty.
6
Omeletu posypeme sýrem a nasekanými lístky rukoly.
7
Obložíme ji plátky rajčete a okurky a podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

421
kcal

1762
kJ

Makroživiny

0919283847 24.54 g38.76 g16.46 g9.96 g B S T Vl
Bílkoviny:24.54 g
Sacharidy:38.76 g
Tuky:16.46 g
Vláknina:9.96 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.69
kcal

cholesterol
197
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.54 g) Sacharidy (38.76 g) Tuky (16.46 g) Vláknina (9.96 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.7 %) Sacharidy (37.4 %) Tuky (34.2 %) Vláknina (4.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.