Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Nudlová polévka s krevetami

Nudlová polévka s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě a poté propláchneme studenou vodou.
2
Do vody dáme bujón, badyán, skořici a sójovou omáčku, a přivedeme k varu.
3
Osolené krevety orestujeme na pánvi na kokosovém oleji, cca 1 minutu na každé straně, a poté zakápneme citrónovou šťávou.
4
Do misky nalijeme vývar, přidáme nudle a krevety a vše dozdobíme nadrobno nasekanou chilli papričkou a pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

222
kcal

929
kJ

Makroživiny

0714202734 11.63 g28.61 g6.44 g1.5 g B S T Vl
Bílkoviny:11.63 g
Sacharidy:28.61 g
Tuky:6.44 g
Vláknina:1.5 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
8.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.89
kcal

cholesterol
70
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.63 g) Sacharidy (28.61 g) Tuky (6.44 g) Vláknina (1.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.2 %) Sacharidy (52.2 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.