Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Květákové muffiny

Květákové muffiny

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Květák omyjeme, očistíme a rozdělíme na růžičky.
2
V hrnci s vodou vaříme 10 minut.
3
Poté jej scedíme a přemístíme do větší mísy.
4
Přidáme lahůdkové droždí, vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř, rozmarýn a tymián.
5
Vše rozmixujeme do podoby hutného těsta.
6
Přidáme nasekanou bazalku, nakrájená sušená rajčata, kousky oliv a nastrouhaný eidam.
7
Poté do směsi vmícháme vyšlehané vaječné bílky.
8
Pak těsto přesuneme do papírových košíčků.
9
V troubě při teplotě 180 °C pečeme 30 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

125
kcal

524
kJ

Makroživiny

02571012 10.34 g7.83 g4.97 g3.89 g B S T Vl
Bílkoviny:10.34 g
Sacharidy:7.83 g
Tuky:4.97 g
Vláknina:3.89 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
1.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.69
kcal

cholesterol
43
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.34 g) Sacharidy (7.83 g) Tuky (4.97 g) Vláknina (3.89 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (33.6 %) Sacharidy (25.5 %) Tuky (34.8 %) Vláknina (6.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.