Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Kuřecí kousky s kešu

Kuřecí kousky s kešu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Nakrájíme rajčata, osolíme, opepříme a zakápneme olejem.
2
Příprava masa: Kuřecí maso umyjeme a nakrájíme na menší kousky.
3
Osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, kurkumou a saturejkou.
4
Poté maso přesuneme na rozpálenou pánev s troškou oleje a zprudka jej orestujeme.
5
Krátce před koncem přidáme kešu a směs ještě minutku opékáme.
6
Přesuneme na talíř, promícháme s rukolovými lístky a obložíme nakrájenou paprikou.
7
Podáváme s rajčatovým salátkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

304
kcal

1271
kJ

Makroživiny

0714202734 28.34 g19.65 g11.21 g5.45 g B S T Vl
Bílkoviny:28.34 g
Sacharidy:19.65 g
Tuky:11.21 g
Vláknina:5.45 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
5.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.34 g) Sacharidy (19.65 g) Tuky (11.21 g) Vláknina (5.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (37.9 %) Sacharidy (26.3 %) Tuky (32.3 %) Vláknina (3.5 %)