Vejce slepičí
50 g
Vaječný bílek
60 g
Olej olivový
3 ml
Cibulka jarní čerstvá
50 g
Paprika červená čerstvá
50 g
Ředkvička čerstvá
50 g
Chléb žitný celozrnný kváskový
80 g
Sůl himalájská
1 g
Pepř černý
0.2 g
Kari
1 g
A3 - Vejce, A1 - Lepek
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
351
kcal
1468
kJ
index
24
kcal
nálož
9.5
kJ
sůl
2.21
kcal
cholesterol
185
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.