Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kari omeleta s ředkvičkami

Kari omeleta s ředkvičkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Do misky rozklepneme vejce, přidáme bílky a rozšleháme.
2
Lehce osolíme, opepříme a vmícháme kari koření.
3
Na pánvi s olejem orestujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a kousky červené papriky.
4
Na směs poté vlijeme rozšlehaná vejce.
5
Pánvičku začneme naklánět tak, aby se vaječná hmota rovnoměrně rozprostřela po celém jejím dnu.
6
Omeletu smažíme zhruba 3 minuty.
7
Na talíř ji přesuneme ve chvíli, kdy je její spodní část pevná a na první pohled hotová, ale vrchní část zůstává lesklá a lehce "mokrá“.
8
Vláčnou omeletu posypeme nasekanou natí jarní cibulky.
9
Obložíme ji plátky ředkviček a podáváme spolu s plátky chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

351
kcal

1468
kJ

Makroživiny

0919283847 19.06 g39.53 g10.47 g11.14 g B S T Vl
Bílkoviny:19.06 g
Sacharidy:39.53 g
Tuky:10.47 g
Vláknina:11.14 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
9.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.21
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.06 g) Sacharidy (39.53 g) Tuky (10.47 g) Vláknina (11.14 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22 %) Sacharidy (45.7 %) Tuky (26.1 %) Vláknina (6.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.