Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Grilované krevety se zeleninou a rýží

Grilované krevety se zeleninou a rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži uvaříme v osolené vodě přibližně 10 - 12 minut.
2
Příprava krevet: Krevety opepříme a osolíme, a krátce z obou stran grilujeme.
3
Na pánvi s olejem orestujeme nakrájenou cibuli, papriku, mrkev, klíčky, čínské zelí, fazolové lusky a česnek.
4
Krevety podáváme s rýží a teplou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

527
kcal

2207
kJ

Makroživiny

022446789111 30.35 g92.16 g2.5 g7.41 g B S T Vl
Bílkoviny:30.35 g
Sacharidy:92.16 g
Tuky:2.5 g
Vláknina:7.41 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
28.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.65
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (30.35 g) Sacharidy (92.16 g) Tuky (2.5 g) Vláknina (7.41 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.1 %) Sacharidy (70.1 %) Tuky (4.1 %) Vláknina (2.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.