Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fusilli s hřiby a brokolicí

Fusilli s hřiby a brokolicí

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Hříbky a brokolici nakrájíme na menší kousky a dusíme na pánvi s olivovým olejem do změknutí.
2
Před koncem přidáme ještě prolisovaný česnek a celou směs osolíme.
3
Těstoviny uvaříme ve vodě al dente (na skus) a smícháme s hříbky a brokolicí.
4
Celý pokrm dozdobíme nastrouhanými plátky mrkve.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

469
kcal

1962
kJ

Makroživiny

01633496682 15.97 g67.92 g11.77 g13.76 g B S T Vl
Bílkoviny:15.97 g
Sacharidy:67.92 g
Tuky:11.77 g
Vláknina:13.76 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
21.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.51
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.97 g) Sacharidy (67.92 g) Tuky (11.77 g) Vláknina (13.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.8 %) Sacharidy (58.6 %) Tuky (21.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.