Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fazolový salát s jablkem

Fazolový salát s jablkem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Z oleje, citrónové šťávy a koření umícháme zálivku.
2
Jablko omyjeme a nakrájíme na kostičky.
3
Avokádo oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme.
4
Ovoce smícháme s fazolemi.
5
Vše dochutíme zálivkou a ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

606
kcal

2537
kJ

Makroživiny

01427415468 22.23 g56.37 g27.17 g23.73 g B S T Vl
Bílkoviny:22.23 g
Sacharidy:56.37 g
Tuky:27.17 g
Vláknina:23.73 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
15.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.12
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.23 g) Sacharidy (56.37 g) Tuky (27.17 g) Vláknina (23.73 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15 %) Sacharidy (38 %) Tuky (39.4 %) Vláknina (7.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.