Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fazolkový salát s jahodami

Fazolkový salát s jahodami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ledový salát, fazolky a jahody omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
2
Chia semínka smícháme s bílým jogurtem.
3
Podáváme s fazolkami, jahodami, salátem a kešu oříšky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

429
kcal

1796
kJ

Makroživiny

0613192632 15.63 g26.5 g26.64 g10.5 g B S T Vl
Bílkoviny:15.63 g
Sacharidy:26.5 g
Tuky:26.64 g
Vláknina:10.5 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
4.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
4
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.63 g) Sacharidy (26.5 g) Tuky (26.64 g) Vláknina (10.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15 %) Sacharidy (25.4 %) Tuky (54.9 %) Vláknina (4.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.