Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bramborové placky

Bramborové placky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Brambory oškrábeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
2
Slijeme z nich přebytečnou tekutinu.
3
Přidáme vejce, mouku, sůl, kmín, prolisovaný česnek a majoránku.
4
Rozmícháme do podoby těsta.
5
Ručně vytvoříme placky.
6
Na pánvi s rozpáleným olejem je z obou stran opečeme dozlatova.
7
Podáváme s nasekanou pažitkou a polníčkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

420
kcal

1757
kJ

Makroživiny

0816233139 10.98 g32.68 g26.14 g5.01 g B S T Vl
Bílkoviny:10.98 g
Sacharidy:32.68 g
Tuky:26.14 g
Vláknina:5.01 g

Glykémie

index
39
kcal

nálož
12.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.98 g) Sacharidy (32.68 g) Tuky (26.14 g) Vláknina (5.01 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.7 %) Sacharidy (31.9 %) Tuky (55 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.