Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bageta s avokádovým dipem

Bageta s avokádovým dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Čerstvé avokádo oloupeme, vypeckujeme a polovinu rozmělníme vidličkou spolu se solí a limetkovou šťávou.
2
Balkánský sýr nakrájíme na kostky a dochutíme sladkou paprikou a bazalkou.
3
Bagetu rozpůlíme a podáváme s avokádovým dipem, kořeněným balkánským sýrem, olivami a nakládanými rajčaty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

725
kcal

3035
kJ

Makroživiny

01735527087 14.23 g72.11 g39.33 g13.07 g B S T Vl
Bílkoviny:14.23 g
Sacharidy:72.11 g
Tuky:39.33 g
Vláknina:13.07 g

Glykémie

index
46
kcal

nálož
33.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.54
kcal

cholesterol
27
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.23 g) Sacharidy (72.11 g) Tuky (39.33 g) Vláknina (13.07 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8 %) Sacharidy (40.7 %) Tuky (47.8 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.