Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Avokádový salát s balkánským sýrem

Avokádový salát s balkánským sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme z něj pecku a oloupeme.
2
Společně s balkánským sýrem je nakrájíme na plátky.
3
Ledový salát nasekáme a vše naservírujeme na talíř.
4
Pokrm dozdobíme mletými vlašskými ořechy a dle chuti zakápneme olivovým olejem.
5
Podáváme s čerstvou bagetkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

632
kcal

2643
kJ

Makroživiny

01122334455 19.3 g30.51 g46.22 g8.22 g B S T Vl
Bílkoviny:19.3 g
Sacharidy:30.51 g
Tuky:46.22 g
Vláknina:8.22 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.88
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.3 g) Sacharidy (30.51 g) Tuky (46.22 g) Vláknina (8.22 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.6 %) Sacharidy (19.9 %) Tuky (64.9 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.